Michelin Crossclimate 2 215/65R16 98H

Κωδικός: 3528705001834
123,95 € με ΦΠΑ
  • B B
  • 71dB 71dB
  • B B
Άμεση παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Επιλέξτε
Ποσότητα
Άμεση παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση σε 1-3 ημέρες

  • Ζυγοστάθμιση Ζυγοστάθμιση
  • Βαλβίδες Βαλβίδες
  • Ασφαλείς Συναλλαγές Ασφαλείς Συναλλαγές
  • Παράδοση σε όλη την Ελλάδα Παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Περιγραφή

Michelin Crossclimate 2

Ελαστικά για επιβατικά οχήματα, ο ειδικός στα Αll-season ελαστικά. Συνεχίστε να οδηγείτε, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες με τον ειδικό στα All-season ελαστικά Michelin Crossclimate 2. Ασφαλής οδήγηση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο. Σχεδιασμένο για ασφαλή οδήγηση παντού και πάντα, σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Ηγέτης στο φρενάρισμα και στην πρόσφυση στο χιόνι.

Ηγέτης στις επιδόσεις σε βρεγμένο και χιονισμένο οδόστρωμα, μέχρι το νόμιμο όριο φθοράς

Ηγέτης στο φρενάρισμα σε στεγνό οδόστρωμα

Άριστη διάρκεια ζωής

Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου

Οδηγείστε με σιγουριά,  σε όλες τις καιρικές συνθήκες  με τον ειδικό στα All-season ελαστικά, Michelin Crossclimate 2. Το νέο ελαστικό αυτής της κατηγορίας είναι ο ηγέτης στο φρενάρισμα σε στεγνό οδόστρωμα, στο φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα μέχρι το νόμιμο όριο φθοράς και προσφέρει άριστες επιδόσεις στο φρενάρισμα και στην πρόσφυση στο χιόνι. Διαθέτει ένα νέας γενιάς μείγμα γόμας, που προσαρμόζεται, ανάλογα με τη θερμοκρασία του οδοστρώματος. Η τεχνολογία '' Steps on blocks'' βελτιώνει την πρόσφυση στο χιόνι, ενώ η κεκλιμένη ακμή των μπλόκ πέλματος V-Ramp αυξάνει την επιφάνεια επαφής με το οδόστρωμα για υψηλού επιπέδου φρενάρισμα στο στεγνό οδόστρωμα, ενώ οι εγκοπές σχήματος V είναι σχεδιασμένες για να απομακρύνουν το νερό και να διασφαλίζουν άριστο φρενάρισμα στο βρεγμένο οδόστρωμα.

Με ασφάλεια που φτιάχτηκε να διαρκεί, σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Οδηγήστε όλο το χρόνο με το Michelin Crossclimate 2: Το All-season ελαστικό για ασφάλεια που διαρκεί. Ο ηγέτης στην κατηγορία του για το φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα, το φρενάρισμα και την πρόσφυση στο χιόνι,  μέχρι το νόμιμο όριο φθοράς. Αυτό το ελαστικό διαθέτει την  τεχνολογία P-edge για βελτιωμένη πρόσφυση στο χιόνι. Η τεχνολογία MaxTouch Construction μεγιστοποιεί την επαφή με το οδόστρωμα, κατανέμοντας ομοιόμορφα τις δυνάμεις επιτάχυνσης, επιβράδυνσης και στροφής, προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. 

Επωφεληθείτε από τη βελτιωμένη Ενεργειακή αποτελεσματικότητα.

Απολαύστε μειωμένη κατανάλωση καυσίμου σε σύγκριση  με τα πρότυπα των καλοκαιρινών ελαστικών με το All-season ελαστικό της Michelin. Αυτό το ελαστικό σας  προσφέρει μειωμένη  αντίσταση κύλισης κατά 10% σε σύγκριση με τον επιτυχημένο προκάτοχό του, χάρη στα πλευρά Cool Running, που είναι σχεδιασμένα να βελτιώνουν την ενεργειακή αποτελεσματικότητα ή την αυτονομία της μπαταρίας του ηλεκτρικού οχήματος, απορροφώντας λιγότερη ενέργεια κατά την κάμψη. Με την εγκοπή LEV Lamella  απορροφάται λιγότερη ενέργεια κατά την κάμψη, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση ενέργειας.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Πλάτος
215
Προφίλ
65
Διάμετρος
16
Είδος
4 εποχών
Τύπος
Επιβατικό
Κράτημα Στο Βρεγμένο
B
Εξοικονόμηση Καυσίμων
B
Επίπεδο Θορύβου
71dB

Προτεινόμενα

Εγγραφή νέου Λογαριασμού

Έχετε ήδη Λογαριασμό?
Log in instead Ή Διαγραφή Κωδικού