Goodyear Efficientgrip Performance 205/55R19 97H XL

Κωδικός: 4038526020550
118,75 € με ΦΠΑ
  • A A
  • 71dB 71dB
  • C C
Άμεση παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Επιλέξτε
Ποσότητα
Άμεση παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση σε 1-3 ημέρες

  • Ζυγοστάθμιση Ζυγοστάθμιση
  • Βαλβίδες Βαλβίδες
  • Ασφαλείς Συναλλαγές Ασφαλείς Συναλλαγές
  • Παράδοση σε όλη την Ελλάδα Παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Περιγραφή

Εξοικονομήστε βενζίνη και αφήστε μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα με το EfficientGrip, που διαθέτει Τεχνολογία FuelSaving. Συνδυάζοντας μια ελαφριά κατασκευή με μια προηγμένη σύνθεση πέλματος, το EfficientGrip χρειάζεται λιγότερη ενέργεια για να κυλήσει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το μικρότερο κόστος καυσίμου – και εκπομπών CO2 - σε κάθε ταξίδι.Το EfficientGrip παρέχει μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση μεταξύ των αλλαγών των ελαστικών. Η σύνθεση του πέλματος από διοξείδιο του πυριτίου κάνει το ελαστικό να δουλεύει για περισσότερο κάνοντας οικονομία στα χρήματά σας.Με μια μοναδική επιφάνεια πέλματος και μια διάταξη των τακουνιών που απομακρύνει το νερό, το EfficientGrip παρέχει καλύτερη απόδοση σε βρεγμένο δρόμο και μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα ελαστικά της κατηγορίας του.Απολαύστε άνετα ταξίδια χάρη στο σχεδιασμό των μπλοκ που μειώνει το θόρυβο.

Βέλτιστο κράτημα στους βρεγμένους δρόμους. Το ελαστικό υψηλής απόδοσης EfficientGrip έχει τόσο άψογο κράτημα στις βρεγμένες επιφάνειες που η πλειονότητα των διαστάσεων που κυκλοφορούν έχουν ταξινομηθεί στην κατηγορία A, την κατηγορία υψηλότερης απόδοσης, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ε.

Το καλύτερο φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα, με ελάχιστη αντίσταση. Η τεχνολογία WearControl της Goodyear έχει σχεδιαστεί για την επίτευξη της ιδανικής ισορροπίας ανάμεσα στο σταθερό κράτημα στο βρεγμένο οδόστρωμα και τη χαμηλή αντίσταση στην κύλιση, ώστε να μειωθεί η κατανάλωση βενζίνης και να διασφαλιστεί η ομαλή οδήγηση

Μειωμένη απόσταση πέδησης. Απολαύστε μεγάλη σιγουριά κατά την οδήγηση σε κάθε διαδρομή σας, με την τεχνολογία ActiveBraking. Αυτό το χαρακτηριστικό δημιουργεί μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής ανάμεσα στο ελαστικό και το οδόστρωμα, ώστε η απόσταση πέδησης να μειώνεται δραματικά – σχεδόν 8% μικρότερη απόσταση πέδησης στο βρεγμένο οδόστρωμα και έως 3% μικρότερη απόσταση στο στεγνό.

Οικονομία καυσίμων. Κάθε ελαστικό κατασκευάζεται από ένα ειδικά σχεδιασμένο βασικό υλικό γόμας που διαχειρίζεται την διασπορά της ενέργειας σε ολόκληρο το ελαστικό. Αυτή η τεχνολογία FuelSaving περιορίζει την αντίσταση κύλισης έως και κατά 8%, γεγονός που ενισχύει την αποδοτικότητα του καυσίμου και μειώνει το κόστος μακροχρόνια.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Πλάτος
205
Προφίλ
55
Διάμετρος
19
Είδος
Θερινά
Τύπος
Επιβατικό
Κράτημα Στο Βρεγμένο
C
Εξοικονόμηση Καυσίμων
A
Επίπεδο Θορύβου
71dB

Εγγραφή νέου Λογαριασμού

Έχετε ήδη Λογαριασμό?
Log in instead Ή Διαγραφή Κωδικού