Michelin CrossClimate+ 165/70R14 85T XL

Κωδικός: 3528706123849
78,75 € με ΦΠΑ
  • D D
  • 68dB 68dB
  • C C
Άμεση παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Επιλέξτε
Ποσότητα
Άμεση παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση σε 1-3 ημέρες

  • Ζυγοστάθμιση Ζυγοστάθμιση
  • Βαλβίδες Βαλβίδες
  • Ασφαλείς Συναλλαγές Ασφαλείς Συναλλαγές
  • Παράδοση σε όλη την Ελλάδα Παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Περιγραφή

Ασφαλές σε όλες τις καιρικές συνθήκες, για ταξίδια με ήσυχο μυαλό. Το καλοκαίρι, φρενάρει σε στεγνό οδόστρωμα, όπως ένα θερινό ελαστικό. Προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση σε βρεγμένους δρόμους, με όλες τις καιρικές συνθήκες, το καλοκαίρι και τον χειμώνα. Για τον χειμώνα, είναι εγκεκριμένο για χρήση σε συνθήκες χιονιού. Κινητικότητα στο χιόνι, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο, για να φτάνετε πάντοτε στον προορισμό σας. Όταν είναι καινούργιο, προσφέρει το ίδιο επίπεδο έλξης στο χιόνι με τα πιο διακεκριμένα κορυφαία ελαστικά All Season. Όταν είναι φθαρμένο, προσφέρει το επίπεδο έλκυσης στο χιόνι των πιο διακεκριμένων κορυφαίων ελαστικών All Season σε ενδιάμεση κατάσταση. Χιλιομετρική απόδοση υψηλού επιπέδου, για ασφάλεια και κινητικότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο. Διαρκεί ακόμη περισσότερο κι από το Michelin Energy Saver +, το καλύτερο της κατηγορίας του στην αγορά των Θερινών. Διαρκεί, κατά μέσον όρο, 25% περισσότερο από τον μέσον όρο των κορυφαίων ελαστικών της αγοράς All Season.
Καινοτόμο μείγμα για ασφάλεια σε όλες τις καιρικές συνθήκες
Το μείγμα γόμας που μεγιστοποιεί την πρόσφυση προσφέρει ευελιξία για να εφαρμόζει απολύτως το ελαστικό στο έδαφος, όποια κι αν είναι η θερμοκρασία.
Άκαμπτα μπλοκ πέλματος με επικλινείς ακμές, για περισσότερη ασφάλεια σε στεγνό οδόστρωμα
Άκαμπτα μπλοκ πέλματος με επικλινείς ακμές, για περισσότερη ασφάλεια σε στεγνό οδόστρωμα
- Το μοναδικό σκάλισμα πέλματος σε σχήμα V, που διαρκεί, μεγιστοποιεί το φαινόμενο του γαντζώματος στο χιόνι, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο. 
- Η υψηλή ακαμψία του σκαλίσματος πέλματος βελτιώνει τις επιδόσεις σε διάρκεια ζωής.
Υψηλών επιδόσεων εγκοπές για ασφάλεια το καλοκαίρι και κινητικότητα στο χιόνι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο
Οι τρισδιάστατες (3D) εγκοπές είναι πλήρους βάθους, για κινητικότητα μεγάλης διάρκειας στο χιόνι και μπλοκάρονται, για αποτελεσματική πρόσφυση σε στεγνό οδόστρωμα. - Καθώς το ελαστικό φθείρεται, αναδύονται αυλακώσεις οι οποίες ανοίγονται ώστε να προσφέρουν μακροχρόνια έλξη στους χιονισμένους δρόμους.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Πλάτος
165
Προφίλ
70
Διάμετρος
14
Είδος
4 εποχών
Τύπος
Επιβατικό
Κράτημα Στο Βρεγμένο
C
Εξοικονόμηση Καυσίμων
D
Επίπεδο Θορύβου
68dB

Προτεινόμενα

Εγγραφή νέου Λογαριασμού

Έχετε ήδη Λογαριασμό?
Log in instead Ή Διαγραφή Κωδικού