Michelin Agilis CrossClimate 215/70R15 109/107R

Κωδικός: 3528701961866
166,25 € με ΦΠΑ
  • C C
  • 73dB 73dB
  • A A
Παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση σε 4-10 ημέρες
Επιλέξτε
Ποσότητα
Παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση σε 4-10 ημέρες

  • Ζυγοστάθμιση Ζυγοστάθμιση
  • Βαλβίδες Βαλβίδες
  • Ασφαλείς Συναλλαγές Ασφαλείς Συναλλαγές
  • Παράδοση σε όλη την Ελλάδα Παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Περιγραφή

Ασφάλεια σε όλες τις καιρικές συνθήκες

Το κορυφαίο ελαστικό στο φρενάρισμα σε στεγνό οδόστρωμα. Εξαιρετική πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα: Βαθμολογία "A" στην Πρόσφυση σε Βρεγμένο οδόστρωμα, και το καλοκαίρι και τον χειμώνα. Εγκεκριμένο για χρήση σε χειμερινές καιρικές συνθήκες.

Βέλτιστη πρόσφυση σε κάθε οδόστρωμα

Εξαιρετική πρόσφυση πάνω στο χιόνι, με πιστοποίηση 3PMSF. Μοναδικό σχέδιο πέλματος με εγκοπές σε σχήμα "V", με μεγάλα μπλοκ πέλματος και φαρδιά αυλάκια για μεγιστοποίηση της πρόσφυσης πάνω σε χιόνι, λάσπη, γρασίδι, χαλίκι κ.λπ.

#1 σε διάρκεια ζωής, σε όλες τις κατηγορίες ελαστικών

Τουλάχιστον 35% περισσότερα χιλιόμετρα σε σύγκριση με το μέσο όρο διάρκειας ζωής των ανταγωνιστών του, Καλοκαιρινών, Χειμερινών ή All-Season. Εξοικονόμηση που ισούται με 4 ελαστικά, κατά μέσο όρο, κάθε 100.000 χλμ.(5)

Ενισχυμένη αντοχή

Μοναδική προστασία με ασπίδες γόμας ενάντια στις ζημιές των πλευρών που προκαλούνται από τα κράσπεδα. Μείγμα γόμας ανθεκτικό στα γδαρσίματα, που προέρχεται από την καινοτόμο τεχνολογία των ελαστικών για φορτηγά

Ασφάλεια σε όλες τις καιρικές συνθήκες

Μείγμα γόμας πέλματος που μεγιστοποιεί την πρόσφυση, για να γαντζώνεται στο έδαφος ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία. Μοναδικό σχέδιο σκαλίσματος σε σχήμα "V" με φαρδιά αυλάκια, για βέλτιστη απομάκρυνση νερού και χιονιού. Άκαμπτο σκάλισμα με εγκοπές 3D που αυτομπλοκάρονται, για καλύτερες επιδόσεις στο φρενάρισμα σε στεγνό οδόστρωμα.

Μοναδικό σχέδιο σκαλίσματος για να μεγιστοποιεί την έλξη πάνω σε μαλακά εδάφη (χιόνι, λάσπη, γρασίδι, χαλίκι...), που συνδυάζει:

Σκάλισμα σε μορφή "V", με συμπαγή μπλοκ πέλματος για άριστη επαφή με το έδαφος. Σκάλισμα σε μορφή "V", με συμπαγή μπλοκ πέλματος για άριστη επαφή με το έδαφος. Φαρδιά αυλάκια με ικανότητα αυτό-καθαρισμού.

Τελευταίας γενιάς Δείκτης φθοράς πέλματος:

4 επίπεδα παρακολούθησης του βάθους σκαλίσματος που απομένει (0% = Το ελαστικό έχει φθάσει στον Νόμιμο Δείκτη Πέλματος. Το ελαστικό πρέπει να αλλαχτεί).  Εύκολη παρακολούθηση της φθοράς των ελαστικών, που μειώνει τις ακινητοποιήσεις.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Πλάτος
215
Προφίλ
70
Διάμετρος
15
Είδος
4 εποχών
Τύπος
Ημιφορτηγό
Κράτημα Στο Βρεγμένο
A
Εξοικονόμηση Καυσίμων
C
Επίπεδο Θορύβου
73dB

Προτεινόμενα

Εγγραφή νέου Λογαριασμού

Έχετε ήδη Λογαριασμό?
Log in instead Ή Διαγραφή Κωδικού