Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 305/30R21 104Y XL NA0

Κωδικός: 5452000718082
364,00 € με ΦΠΑ
  • D D
  • 74dB 74dB
  • A A
Άμεση παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Επιλέξτε
Ποσότητα
Άμεση παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση σε 1-3 ημέρες

  • Ζυγοστάθμιση Ζυγοστάθμιση
  • Βαλβίδες Βαλβίδες
  • Ασφαλείς Συναλλαγές Ασφαλείς Συναλλαγές
  • Παράδοση σε όλη την Ελλάδα Παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Περιγραφή

Αυτά τα ελαστικά υπερυψηλής απόδοσης έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρουν βραχύτερη απόσταση πέδησης, ανεξάρτητα από τις οδικές συνθήκες που αντιμετωπίζετε. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να διατηρείτε με άνεση τον έλεγχο, έτσι ώστε να μπορείτε να χαλαρώνετε σε κάθε διαδρομή.

Τα ελαστικά υπερυψηλής απόδοσης Eagle F1 Asymmetric 3 της Goodyear προσφέρουν βραχύτερες αποστάσεις πέδησης σε υγρό και στεγνό οδόστρωμα, για ασφαλέστερη οδήγηση.

Μικρότερη απόσταση πέδησης στο στεγνό και στο βρεγμένο δρόμο

Βελτιωμένο κράτημα ελαστικού και απόκριση, για καλύτερο έλεγχο και χειρισμό

Χρησιμοποιούνται από τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων

Αντοχή και ακριβής διεύθυνση. Η νέα τεχνολογία ενισχυμένης κατασκευής της Goodyear οδηγεί στην κατασκευή ελαστικών με χαμηλότερο βάρος και μεγαλύτερη αντοχή. Αυτό σημαίνει ότι θα επωφεληθείτε από μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, βελτιωμένη φθορά του πέλματος και ομαλότερους χειρισμούς στις στροφές.

Βελτιωμένο κράτημα. Τα ελαστικά Eagle F1 Asymmetric 3 ενσωματώνουν τη νέα γόμα ενίσχυσης πρόσφυσης, που περιέχει μια ρητίνη με κολλητικές ιδιότητες, για την αύξηση του κρατήματος του οχήματός σας στο οδόστρωμα. Αυτή η σχεδίαση παρέχει τη βέλτιστη εμπειρία πέδησης και χειρισμού, προκειμένου να αισθάνεστε σιγουριά σε όλες τις οδικές συνθήκες.

Βραχύτερη απόσταση πέδησης. Η τεχνολογία Active Braking κάνει τα ελαστικά σας να αντιδρούν όταν φρενάρετε, αυξάνοντας αυτόματα την επιφάνεια επαφής με το οδόστρωμα, ώστε να βελτιωθεί το κράτημα. Το πλεονέκτημα; Βραχύτερη απόσταση πέδησης σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα, για βελτιωμένη ασφάλεια και άνεση στον δρόμο.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Πλάτος
305
Προφίλ
30
Διάμετρος
21
Είδος
Θερινά
Τύπος
Επιβατικό
Κράτημα Στο Βρεγμένο
A
Εξοικονόμηση Καυσίμων
D
Επίπεδο Θορύβου
74dB

Εγγραφή νέου Λογαριασμού

Έχετε ήδη Λογαριασμό?
Log in instead Ή Διαγραφή Κωδικού