General Grabber AT3 225/75/16 108H

General Grabber AT3 225/75R16 108H XL

Κωδικός: 4032344775708
166,25 € με ΦΠΑ
  • D D
  • 72dB 72dB
  • D D
Άμεση παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Επιλέξτε
Ποσότητα
Άμεση παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση σε 1-3 ημέρες

  • Ζυγοστάθμιση Ζυγοστάθμιση
  • Βαλβίδες Βαλβίδες
  • Ασφαλείς Συναλλαγές Ασφαλείς Συναλλαγές
  • Παράδοση σε όλη την Ελλάδα Παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Περιγραφή

Για SUVs και Pick up, το All-Terrain ελαστικό της General Tire ονομάζεται Grabber AT3. Σας εξασφαλίζει τέλεια πρόσφυση και άψογο χειρισμό, και εντός καθώς και εκτός δρόμου.

Νιώστε την εμπειρία του εξαιρετικού κρατήματος.

Τα νεύρα πρόσφυσης και οι πολυγωνικές εγκοπές δίνουν πρόσφυση ακόμα και σε πολύ χαλαρές επιφάνειες χάρη στις ακμές συγκράτησης που αλληλεπιδρούν με την εκτός δρόμου επιφάνεια. Ο ανοιχτός ώμος στο πέλμα εξασφαλίζει επαρκή δράση αυτοκαθαρισμού για επιπλέον πρόσφυση στις λάσπες.

Οδηγείστε εκτός δρόμου με αυτοπεποίθηση.

Το ανθεκτικό μείγμα προσφέρει άριστη αντίσταση σε κοψίματα και ξεφλουδίσματα. Τα ενισχυμένα μπλοκ πέλματος μειώνουν την παραμόρφωση των μπλοκ. Και τα δύο βελτιώνουν τη ζωή του ελαστικού σε ανώμαλα εδάφη ακόμα και σε εφαρμογές αυξημένων ροπών στρέψης και δίνουν εγγύηση σταθερότητας σε όλες τις εγκεκριμένες συνθήκες φόρτωσης. Οι υπέρ ενισχυμένες ατσάλινες ζώνες διασφαλίζουν επίπεδο ίχνος για σίγουρη σταθερότητα.

Απολαύστε την μέγιστη άνεση.

Η ομοιόμορφη γεωμετρία των μπλοκ με μικρή διακύμανση ακαμψίας οδηγεί σε ισόρροπη κατανομή υλικού και ο βελτιστοποιημένος προσανατολισμός των μπλοκ πέλματος επιτρέπει την ομαλή αλληλεπίδραση με το έδαφος και τη μειωμένη επιβάρυνση της ζώνης. Έτσι επιτυγχάνεται μια αρκετά άνετη και ευχάριστη οδήγηση εντός δρόμου με μια σειρά ελαστικών για όλα τα εδάφη.

Τακούνια πλευρικού τοιχώματος

Τα μεγάλα πλαϊνά τακούνια στο επάνω πλευρικό τοίχωμα προστατεύουν το σώμα του ελαστικού από πέτρες, βράχια και συντρίμμια.

Νευρώσεις εκτροπής

Μια σειρά από νευρώσεις εκτροπής προστατεύουν την περιοχή του επάνω πλευρικού τοιχώματος από την εισχώρηση αντικειμένων, εκτρέποντας τα εμπόδια μακριά από το σώμα του ελαστικού.

Προστατευτικό «νύχι» ζάντας

Το προστατευτικό «νύχι» ζάντας προστατεύει την περιοχή του ελαστικού και της ζάντας από τις ζημιές που προκαλούνται από το κράσπεδο του πεζοδρομίου και τα εμπόδια εκτός δρόμου.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Πλάτος
225
Προφίλ
75
Διάμετρος
16
Είδος
4 εποχών
Τύπος
4x4 / SUV
Κράτημα Στο Βρεγμένο
D
Εξοικονόμηση Καυσίμων
D
Επίπεδο Θορύβου
72dB

Εγγραφή νέου Λογαριασμού

Έχετε ήδη Λογαριασμό?
Log in instead Ή Διαγραφή Κωδικού