Μεταφορικά Έξοδα  roda.jpg1. Mε τα έξοδα μεταφορικών :Tα έξοδα μεταφορικών υπολογίζονται στα 5.00 ευρώ το κάθε ελαστικό σε όλους τους τύπους, όλων των εταιριών και όλων των διαστάσεων.

Με όλες τις μορφές πληρωμής. (Κατάθεση σε Τράπεζα - Bank deposit, Paypal, Αντικαταβολή - Cash On Delivery)

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί τετράδα ελαστικών για το αυτοκίνητο του,τότε τα έξοδα μεταφορικών και αποστολής των ελαστικών υπολογίζονται στα 20.00 ευρώ (4 * 5.00 ευρώ).

Όλες οι αποστολές των αντικαταβολών γίνονται είτε με ΕΛΤΑ Courier είτε με την ACS Courier, στο σημείο που θα επιλέξει να του παραδοθούν τα ελαστικά ο πελάτης.

Η χρέωση της αντικαβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.


2. Έξοδα μεταφορικών χωρίς αντικαταβολή :Στην περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την Άμεση Κατάθεση σε Τράπεζα ή Paypal, χωρίς αντικαταβολή, θα μπορέσει να ολοκληρώσει την διαδικασία αγοράς μόνο και εφόσον έχει σκοπό να πληρώσει την αξία των ελαστικών μέσω άμεσης κατάθεσης στις τράπεζες που συνεργάζονται με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.mytyres.gr και μπορείτε να τις πληροφορηθείτε στην σελίδα Τρόποι Πληρωμής

3. Χωρίς έξοδα μεταφορικών :Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να του αποστείλουμε τα ελαστικά με οποιαδήποτε δική του επιβάρυνση με εξωτερικούς συνεργάτες,μεταφορικές ή courier που συνεργάζεται, το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν επιβαρύνει καθόλου με έξοδα μεταφορικών την τελική τιμή των ελαστικών. Με την προϋπόθεση να μας συμπληρώσει στα σχόλια της παραγγελίας τις λεπτομέρειες αποστολής των ελαστικών, κατόπιν συνεννοήσεως με το τηλεφωνικό μας κέντρο.


4. Άμεση παραλαβή από το κατάστημα :Η υποβολή μιας παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι εύκολη και ασφαλής. Αν έχετε αποφασίσει ποιο προϊόν θέλετε, μπορείτε να το προμηθευτείτε απευθείας από το κατάστημα μας κλείνοντας ένα τυπικό ραντεβού στο τηλεφωνικό κέντρο του καταστήματος.

Αν επιθυμείτε και την άμεση τοποθέτηση των ελαστικών στο αυτοκίνητο σας, τότε αυτό θα συμβεί με μία επιπρόσθετη επιβάρυνση 6,00€/ελαστικό, στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η τοποθέτηση των ελαστικών,η ζυγοστάθμιση τους και η αλλαγή καινούργιων βαλβίδων.


Μετά από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης παραλαβής της παραγγελίας.

Εγγραφή νέου Λογαριασμού

Έχετε ήδη Λογαριασμό?
Log in instead Ή Διαγραφή Κωδικού