Μεταφορικά Έξοδα  roda.jpg1. Mε τα έξοδα μεταφορικών :Tα έξοδα μεταφορικών υπολογίζονται στα 5.00 ευρώ το κάθε ελαστικό σε όλους τους τύπους, όλων των εταιριών και όλων των διαστάσεων και αποστέλλονται με Μεταφορικές εταιρείες ή με ΕΛΤΑ κατόπιν συνεννόησης.

Με όλες τις μορφές πληρωμής. (Κατάθεση σε Τράπεζα - Bank deposit, Paypal, Πληρωμή με κάρτα)

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί τετράδα ελαστικών για το αυτοκίνητο του,τότε τα έξοδα μεταφορικών και αποστολής των ελαστικών υπολογίζονται στα 20.00 ευρώ (4 * 5.00 ευρώ).
2. Έξοδα μεταφορικών :Στην περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την Άμεση Κατάθεση σε Τράπεζα ή Paypal, θα μπορέσει να ολοκληρώσει την διαδικασία αγοράς μόνο και εφόσον έχει σκοπό να πληρώσει την αξία των ελαστικών μέσω άμεσης κατάθεσης στις τράπεζες που συνεργάζονται με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.mytyres.gr και μπορείτε να τις πληροφορηθείτε στην σελίδα Τρόποι Πληρωμής

3. Χωρίς έξοδα μεταφορικών :Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να του αποστείλουμε τα ελαστικά με οποιαδήποτε δική του επιβάρυνση με εξωτερικούς συνεργάτες, μεταφορικές ή courier που συνεργάζεται, το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν επιβαρύνει καθόλου με έξοδα μεταφορικών την τελική τιμή των ελαστικών.

Με την προϋπόθεση να μας συμπληρώσει στα σχόλια της παραγγελίας τις λεπτομέρειες αποστολής των ελαστικών, κατόπιν συνεννοήσεως με το τηλεφωνικό μας κέντρο.


4. Άμεση παραλαβή από το κατάστημα :Η υποβολή μιας παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι εύκολη και ασφαλής. Αν έχετε αποφασίσει ποιο προϊόν θέλετε, μπορείτε να το προμηθευτείτε απευθείας από το κατάστημα μας κλείνοντας ένα τυπικό ραντεβού στο τηλεφωνικό κέντρο του καταστήματος.

Αν επιθυμείτε και την άμεση τοποθέτηση των ελαστικών στο αυτοκίνητο σας, τότε αυτό θα συμβεί με μία επιπρόσθετη επιβάρυνση 6,00€/ελαστικό, στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η τοποθέτηση των ελαστικών,η ζυγοστάθμιση τους και η αλλαγή καινούργιων βαλβίδων.


Μετά από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης παραλαβής της παραγγελίας.

Εγγραφή νέου Λογαριασμού

Έχετε ήδη Λογαριασμό?
Log in instead Ή Διαγραφή Κωδικού